www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Ingen aktive polls

4: NyhederMaximize


Juniorklub Danmark Af: Thorvald Aagaard

Introduktionsdag:
Så er vi startet på DBf’s nye juniorprojekt med klubber i Odense, København og Århus. Der afholdes introduktionsdag i Odense, Århus og København således:

Odense:
Søndag d. 23/8 kl. 13  
Bridgehuset, Bogensevej 27

Århus:
Søndag d. 13/9 kl. 13 
Vanggaardscentret

København:
Søndag d. 27/9 kl.13 
Blaksets Bridgecenter

Tag børn, børnebørn, søskende eller venner med – introduktionsdagen er gratis og uforpligtende. Herefter er der undervisning hver anden søndag eftermiddag.
 Hvad er Juniorklub Danmark?

Vi håber med juniorklubben at få etableret nogle faste spillesteder for unge bridgespillere. Herefter kan man deltage i de juniorturneringer, man ønsker. Juniorklub Danmark bliver rammen om juniorernes spil, og juniorkalenderen fortsætter med undervisningsweekend i efteråret og foråret, juniorhold, skolebridge osv.

Vi spiller 3–4 timer hveranden lørdag/søndag – tidspunktet kan variere fra klub til klub. Hver spilledag vil bestå af lidt undervisning og en masse socialt samvær med højt humør, en masse kortspil og kanon stemning. Når bunden er lagt efter de første 2–3 gange, samles vi til en undervisningsweekend i
Odense med deltagelse af unge fra hele landet. I slutningen af forløbet afholdes en turnering mellem de forskellige klubber, så man får chancen for at vise sit værd og give de andre klubber klø. Nogle vil gå efter at blive klar til at spille DM i skolepar (U-20) og skolehold (U-20) sidst på sæsonen, hvor man møder de bedste unge fra hele landet.

Alle forældre, bedsteforældre og unge – hjælp os med at få gang i juniorklubberne!

Kontakt for yderligere oplysninger:
Århus: Morten Bilde – morten@b-team.dk
Odense: Claus Lund – cal@dsa-net.dk (se www.bridgehuset.dk)
København: Lars Blakset – bridge@blakset.dk