www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Teknikserien 7 - Planlægning uden trumf af David Bird og Marc Smith, oversat af Ib Axelsen, EDBridge, Skanderborg, 2003, 75,-

Den syvende bog i serien omhandler spilføringen uden trumf. De mest basale teknikker man kan benytte som spilfører gennemgås i løbet af 6 kapitler, som alle afsluttes med en quiz.

Spillene er lærerige og forfatterne får deres pointer frem på instruktiv vis. Jeg vil helt klart anbefale bogen til klubspilleren, som gerne vil have styrket den helt basale teknik, da det netop er bogens force. Hvis man vil lære om mere avancerede koncepter, bør man kigge andensteds.

Da jeg desværre ikke har læst nogen af de andre bøger i serien kan jeg ikke sige om denne bog adskiller sig væsentligt fra de disse.

Bogen kan købes direkte hos EDBridge (www.edbridge.dk), gennem Bridgeforlaget eller i Bridgebutikken, vist for 75kr alle steder.

Henrik Røn