www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


The Bridge Bum - My Life and Play (revideret udgave) af Alan Sontag, Master Point Press, 2003, 180,-

Bøger om "Mit liv og levned i bridgen" er normalt ikke noget for mig. Glimerende undtagelser er dog Hammans "At the table", og især Zias "Bridge my way". Denne bog har samme høje underholdningsværdi som disse to.

Bogen blev første gang udgivet i 1977 og har været udgået fra forlaget i mange år, men er heldigvis blev revideret og genoptrykt. Opdateringerne i bogen er dog meget svære at få øje på, men de er der! Det er dog i småtingsafdelingen. Så hvis man allerede har den oprindelige udgave er der slet, slet ingen grund til at købe den reviderede udgave. Ellers: Se at kom afsted!

Sontag beskriver i bogen tiden fra først i 60erne, da han lærte at spille op til 1976, hvor han vandt Bermuda Bowl for første gang. Fokus i bogen er ikke på spillene, selvom der er mange gode, men på Sontags følelser i løbet af de turneringer, som beskrives. Det er bl.a. Cavendish Calcutta i NY, Sunday Times i London og diverse store amerikanske turneringer.

Det mest underholdende kapitel i bogen er Sontags beskrivelse af, hvordan han hjalp en af sine klienter, som var faldet i hænderne på nogle hustlere. Det alene er alle pengene værd.

Jeg giver den 6 af 7 mulige.

Bogen kan erhverves i Bridgebutikken for 180kr.

Henrik Røn