www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Hvordan Eksperterne vinder i bridge af Hall & Rose-Hall oversat af Dorthe Cilleborg, Bridgebutikkens forlag, 2002,

Bogens force er, at den behandler emner og problemstillinger ligetil og praktisk uden at gøre tingene unødigt komplicerede. Der er tale om en dansk oversættelse, som er holdt i letforståeligt sprog, som er nemt at læse og ikke mindst forstå.

Hvis man kun interesserer sig for squeeze, indviklede systemer eller lignende, så skal man ikke købe denne bog!!
Der er tale om en ligetil, praktisk bog, som formidler et indblik i, hvordan eksperterne tænker og melder; illustreret med eksempler fra den virkelige verden.

Det primære emne er, hvorledes man vinder parturneringer og det fylder omtrent 5 af 10 kapitler. Der gives en række, gode praktiske taktiske tips, som alle illustreres med spil, ligesom næsten alle kapitler afsluttes med en quiz, hvor man kan teste om man har forstået kapitlets pointer. Efter min mening gode, fornuftige råd, som langt de fleste kan lære noget af.

Der er også et par kapitler om holdturneringstaktik, som kort illustrerer forskellen mellem par- og hold-turnering.

Det helt klart bedste i bogen er efter min mening dog det kapitel, som beskæftiger sig med, hvordan man opbygger et succesfuldt makkerskab. Det er simple principper, som ligger ligetil, men som de allerfærreste benytter sig af eller i det hele taget er klar over. Det er måske kun 6 sider, men jeg mener, at der for mange vil være flere point at hente her end i resten af bogen sammenlagt. Ikke fordi resten bogen er dårlig, tværtimod er den meget god, men et velfungerende makkerskab er fundamentet for den succes man kan få ved at anvende resten tipsene fra bogen ved bordet!!

Der er også en læseliste indenfor flere emner, men der er efter min mening udeladt flere essentielle bøger!

Henrik Røn