www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Bridge Classic and Modern Convention, Vol. 4 af Nicu Kantar og Dan Dimitescu (Magnus Lindkvist redaktør), Bridgetidningens forlag, 2003, 300,- kr

Det fjerde bind i mammutværket om systemer og konventioner handler om konkurrerende meldeforløb, både når man er i offensiven og defensiven, samt modpsil.

Bogen spænder bredt og dækker de mest udbredte konventioner, men der er også plads til mere eksotiske. Hvem har hørt om Foxglov og Vroom?

Beskrivelserne af de enkelte konventioner er som regel ret kortfattede, men tilstrækkelige til, at man selv kan arbejde med den enkelte konvention, hvis man er interesseret i at spille den.

Mit eneste kritikpunkt er, at forfatterne ikke dækker de allernyeste konventioner, som f.eks. italienerne har introduceret de seneste år, men der er stadig rigeligt at tage fat på for klubspilleren.

Jeg giver den 4 af 7.

Bogen kan erhverves i Bridgebutikken for 300,- kr

Henrik Røn