www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Bridge Classic and Modern Conventions Vol 1-4 af Nicu Kantar og Dan Dimitrescu (Magnus Lindkvist redaktør), Bridgetidningens forlag, 2001 - 2003, Bridgebutikken: 300,- kr og DBFs forlag: ca 200,-


Efter den sidste bog i serien er kommet, vil jeg give kortfattede anmeldelser af de fire bøger, samt en samlet karakter for de fire bøger som helhed.

Vol 1: Systemer generelt og det offensive meldeforløb under slemniveau
En udemærket bog, selvom det meste er velkendt stof. Et godt sted at starte, hvis man er interesseret i systemer, men ikke har beskæftiget sig med området før. Da det meste af stoffet er beskrevet før og lidt tynd dækning af den nyeste udvikling, så den får en meget lille 4 af 7 mulige.

Vol 2: Stærk 1/ og svar, samt 1UT og svar derpå
Dette er den dårligste af de fire bøger. Beskrivelserne har samme standard som de andre tre bøger i serien, men der er efter min mening intet nyt under solen, især da svar på 1ut, som fylder det meste af bogen, er det mest teoretisk gennemarbejdede område indenfor meldesystemer og konventioner. Bogen får derfor kun 2 af 7.

Vol 3: Åbninger på 2-trækket eller højere og svar på disse, samt konventioner til slemgående meldeforløb.
Dette er den bedste bedste bog i serien, som både dækker bredt og næste alt det nyeste. Der mangler dog stadig ting som "Last train" og "Turbo", som er det nyeste nye, men den får 5 af 7.

Vol 4: Konkurrerende meldeforløb, både offensivt og defensivt, samt modspil. Fuldstændig anmeldelse findes andetsteds på www.netbridge.dk
4 af 7.

De fire bøger som helhed får 4 af 7, da det trods svipseren Vol 2 er et omfattende og godt værk, som dækker bredt.

Hver enkelt bog i serien kan erhverves i Bridgebutikken (300,- kr/bog) og hos DBFs forlag (ca 200,- kr/bog ).

Henrik Røn