www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Fall of the Cards – 100 Provocative Bridge Hands af Donald Parson, Squeeze Books, 1959, genoptryk 2004, 180,- kr

Bogen indeholder 100 problemspil, både single- og double-dummy. Det er en glimrende bog, dog med et par forbehold..

Der er tale om blandede bolsjer, da mange typer af problemer dækkes , slutspil, taber på taber, bevaring af trumfkontrollen, safespil, ....

Første halvdel af bogen indeholder problemerne, anden halvdel løsningerne, ofte i form af små historier, hvor man næsten er nødt til at læse hele historien for at finde pointen, hvilket irriterer mig, men det er smag og behag. Uanset hvad, så er det en knap så tør måde at servere løsningerne på, i modsætning til de fleste bøger af denne type.

Problemerne er generelt gode og af en type man sagtens kunne møde ved bordet. Bogens eneste problem er alderen. Mange af single dummy problemerne er meget basale og flere af double dummy problemerne er ikke sværere end at de i nyere bøger serveres single-dummy. Men der er tale om en bog, som det egentlig er underligt ikke har status af klassiker.

Bogen kan købes i Bridgebutikken for 180 kr

Jeg giver bogen en tung 4 af 7 mulige, men havde jeg anmeldt bogen, da den udkom første gang, havde den helt sikkert fået en højere karakter, men den er lidt mærket af alderen.


Henrik Røn