www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Masterpieces of Declarer Play og Masterpieces of Defence af Julian Pottage, Master Point Press, 2001,

Julian Pottage har skrevet 2 glimrende bøger hver indeholdende omkring 70 problemer i henholdsvis spilføring og modspil. Sværhedsgraden i begge bøger er høj, selv om der står "Intermediate" på bogen om spilføring. Med mindre man spiller på landsholdet skal man ikke blive nedtrykt, hvis man ikke løser overvældende mange af problemerne eller løser dem, men på forkert grundlag :-)

Layoutet er klassisk for sådanne bøger: Man præsenteres for 4 problemer på 2 sider og på de efterfølgende 4 sider er der brugt 1 side per problem til at forklare løsningen.

Hvor disse bøger adskiller sig fra andre problembøger er, at løsningen til alle problemerne kan løses ved brug af logiske ræsonnementer udfra den information, som man har fået i spillet hidtil. Alle spillene minder derfor meget om situationer, som man kunne komme ud for ved bordet i det virkelige liv!

Jeg kan helt klart kraftigt anbefale begge bøger, hvis man vil have indblik i, hvordan man suger information til sig ved bordet eller bare gerne vil teste sig selv på svære problemer.

Henrik Røn

Begge bøger forhandles hos Bridgebutikken til en pris på 100,-