www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Software: Jack 3.0 af Jack Bridge, Jack Bridge, 2004, Omkring 500,- kr

Tidligere har jeg anmeldt Jack 2.0 og nu er der kommet en version 3.0. I løbet af januar har jeg spillet 50 spil mod Jack alle fra VM finalen 2003 i Monaco.

Jeg installerede Jack på min bærbare med 1.5GHz Centrino processor og 512 Mb ram. Selve installationen gik helt uden problemer. Derefter lavede jeg mit eget system, primært for at få de modspilssignaler, som jeg er vant til, satte Jack på højeste niveau og skruede helt op for aggressiviteten.

Med disse indstillinger tager til spil cirka 15 minutter, men min computer er heller ikke den kraftigste og Jack spiller udmærket på lavere niveauer end det højeste.

I følge producenterne er den del af Jack, som styrer meldinger, spilføring og modspil blevet skrevet om helt fra bunden.

Min oplevelse er, at Jack spiller glimrende, melder udmærket, mens modspillet lader en del tilbage at ønske. Jack har en frygtelig irriterende uvane med at ignorere makkers modspilssignaler.

Der ud over har jeg det kritikpunkt, at Jack ikke er aggressiv nok, når det kommer til at konkurrere om kontrakten og ikke melder hårdt nok på zonegames. Men kritikken er måske heller ikke helt fair, da den kommer på baggrund at en sammenligning med Meckstroth-Rodwel og Lauria-Versace (begge par var med i VM finalen jeg spillede), da begge par hører til blandt de allermest aggressive på det absolutte topplan.

Jack kan købes følgende steder for ca. 500,- kr, men man kan opdatere fra 2.0 til 3.0 for omtrent det halve

Bridgebutikken i Møntergade www.bridgebutikken.dk
Bridgeforlaget hos DBF www.bridge.dk/forlaget
Download via Jacks website www.jackbridge.com til 90 euro

Jeg giver stadig programmet min uforbeholdne anbefaling og det er rart at se, at folkene bag Jack ikke blot hviler på laurbærrene, men også forbedrer programmet.

Jack får 6 ud af 7 mulige

Henrik Røn