www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Bridge master 2000 - Level 2 - 3 af Fred Gittelman, , 2004, 200,-

Bridge Master 2000

Efter at have fulgt slutspillet i Sparinvest divisionen trængte jeg til at slappe lidt af med bridge på et andet niveau, så jeg har installeret Bridge Master 2000 - Level 2, og efterfølgende også Level 3.

Selve installationen forløber nemt, men kopibeskyttelsen er irriterende, idet jeg skal have CD'en ud og indtaste en lang kode, men sådan må det vel være i disse tider. Det betyder desværre også at CD'en skal sidde i, hver gang man har lyst til at bruge programmet.

Inden jeg kastede mig ud i disse opgaver havde jeg været en tur på www.bridgebase.com, hvor man frit kan prøve opgaver af den samme type, så der er mulighed for at se om man kan lide disse opgaver.

På hver CD findes der 96 spil og Level 2 er for klubspillere, hvor Level 3 er for turneringsspillere

I selve spillet er kontrakten givet, og du er altid spilfører, og det gælder for dig om at vinde din kontrakt. Programmet vil flyttet rundt på modspillernes kort, så her hjælper det ikke med gode gæt, hvor kan en dame knibes begge veje kan du aldrig gætte rigtigt.

Selv brugergrænsefladen er som den kendte fra Bridge Base Online, og den er nem at gå til. Lad os tage et spil i den lidt sværere ende :Du skal spille 7 Spar, og der er kun en mulig taber i ruder. Umiddelbart kunne det se ud til at man bare skal trække trumf, så må ruderne bare ikke sidde 5-1, men man kan også nøjes med at trække 2 gange trumf, og derefter trække 2 gange ruder, så går man kun ned, hvis sparene sidder 3-1 og der er 3 trumfer sammen med single ruder. Men når man prøver det så sidder kortene værst muligt, og man kan forbedre planen ved at trække 2 gange hjerter og lægge en ruder inden man trumfer ruder 2, og denne gang går det godt, og opgaven er løst :-)

Programmet har nogle timers underholdning, og er ganske fortrinligt for klubspillere. Fanfaren, når man har spillet spillet korrekt kan jeg dog godt undvære.

Har man problemer med spillet kan man klikke på filmstrimlen, der så forklarer, hvordan man burde have spillet, og især hvorfor man skal spille på den måde.

Programmet kan købes hos Bridgeforlaget, Bridgebutikken og EDBridge.

Thorvald Aagaard