www.netbridge.dk
Velkommen
Du kan logge ind for at få adgang til din personlige forside.
Er du ikke en registreret bruger, kan du registrere dig.

Bookmark netbridge.dk!Bookmark netbridge.dk!
Benyt som startside!Benyt som startside!
Tip en ven!Tip en ven!
Hjælp!Hjælp!Afstemning

netbridge.dk har et vigende antal besøgende, og med bridge.dks debatforum, og bridgewinners.coms success, så er det naturligt at stille spørgsmålet om netbridge.dk fortsat har en berettigelse?
Nej, luk
Ja, men der skal andre boller på suppen
Aner det ikke, kommer der aldrig
Pas
Andet
Jeg har skrevet på diskussionbasen

   

Redaktør : Thorvald

Gamle spørgsmål

BoganmeldelserMaximize


Bridge Master 2000 - Level 4 af Fred Gitelman, , 2004, 200

Bridge Master 2000 - Level 4

Jeg må nok konstatere at Bridge Master 2000 - Level 2 og 3 ikke er tilstrækkeligt svære for divisionsspillere, selv om de kan være meget underholdende, så jeg har kastet mig ud i at installere Level 4.

Vi snupper lige et af de første spil, og opgaverne er ikke umulige at løse, men jeg synes der er udfordringerne nok til at selv divisionsspillere kan have fornøjelse af programmet :

Du er kommet i en god slem, og modparten starter med Hjerter til Esset og hjerter igen :


Vi trumfer selvfølgligt højt, og konstaterer at vi har 5 spar, 4 ruder og 3 klør stik, men der lurer visse farer forud. Skulle sparene sidde 4-1 mangler vi en hjemgang til det sidste ruderstik. Under alle omstændigheder skal vi have trukket trumf, så vi spiller spar til bordet og mere spar, og konstaterer at sparene sidder 4-1. Vi er nu nødt til at afblokere ruderne, så vi kan indkassere det sidste ruderstik, når vi har trukket trumf, men desværre bliver den 3. ruder trumfet af. En nærmere analyse viser dog at vi kan nøjes med at trække 2 gange ruder, og så kaste den blokerende ruder fra bordet på den sidste trumf. 

Et sjovt tema, som jeg tror de færreste vil være opmærksomme på ved bordet med mindre man har set den før i litteraturen, eller ved at spille Bridge Master 2000.

Programmet koster 200,- og kan købes hos Bridgeforlaget, Bridgebutikken eller EDBridge

For de rigtigt dygtige findes der også Level 5, som er på landsholdsniveau, hvor der kun er 66 spil, og prisen er derfor kun 100,-, men så vidt jeg kan forstå skal man have købt Level 4 for at kunne bruge Level 5. Endelig findes der også en speciel version Neo, som indeholder 30 spil på hvert niveau, og koster 250,- kr

Thorvald Aagaard